close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
32055_-_254

Zaigraj Igru prestola!

Do premijere druge sezone uzbudljive „Igre prestola“ deli nas manje od dve nedelje! Kako bi na zabavan način prekratiti to vreme odlučili smo organizovati nagradno takmičenje za sve fanove, a glavna nagrada je prava poslastica!

Izazov je vrlo jednostavan: mi pitamo - vi odgovarate. Na svako od 15 nagradnih pitanja postoji samo jedan tačan odgovor. Ali budite oprezni, jer pitanja nisu jednostavna, kao ni Igra prestola. Učesnika koji prvi tačno odgovori na najveći broj pitanja, 31. marta vodimo na ekskluzivnu pretpremijeru prve epizode druge sezone „Igre prestola“, u Dubrovnik čije su predivne srednjevekovne zidine protekle jeseni poslužile kao kulise za prestonicu Vesterosa - Kraljevu luku. Uz projekciju, nagrada uključuje i razgledanje lokacija snimanja i putovanje i smeštaj za pobednika u pratnji jedne osobe.

Osim glavne nagrade, za vas smo pripremili i majice sa grbovima sedam kraljevina Vesterosa. Svakog od sedam sledećih najbržih učesnika koji su na najviše pitanja odgovorili tačno, nagradićemo sa jednom „Game of Thrones“ majicom.

Nagradno takmičenje kreće u sredu, 21. marta 2012., a završava u nedelju, 25. marta 2012. u 23:59h

Imena i prezimena svih dobitnika biće objavljena na naslovnici www.hbo.rs, u ponedeljak 26. marta 2012. , a obaveštenja će tamo biti dostupna najmanje jedan dan.

U ovom nagradnom takmičenju mogu učestvovati samo punoletne osobe (18 i više godina) koje su HBO pretplatnici i imajuprebivalište u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini! Učesnici mlađi od 18 godina neće biti među kandidatima za osvajanje nagrada.

Ukoliko kandidat ne ostavi važeći kontakt ili kojim slučajem ne poseduje važeću ličnu ispravu (lična karta, pasoš), nagrada ide u ruke sledećem kandidatu koji je tačno odgovorio na najviše pitanja. Pobednik mora imati važeći pasoš.

„Igra prestola“ zasnovana je na popularnom fantastičnom serijalu “Pesma leda i vatre” Džordža R. R. Martina, a vodi nas na nezaboravno putovanje u ogromno fantastično kraljevstvo čije krajeve potresaju izdaja, požuda, intrige i nadprirodne sile, a u njemu besni epska borba za vlast. Ukoliko vam je promakao neki detalj ili se jednostavno želite podsetiti radnje prve sezone ovog uzbudljivog serijala – pogledajte ga na HBO-u, HBO GO-u i HBO OD-u.

Odgovorite tačno na što veći broj pitanja, prošetajte Kraljevom lukom i postanite deo čarobnog sveta Vesterosa.

Dolazi rat! Jeste li spremni?

21-03-2012
Game Of Thrones II nagradni kviz

Izazov je vrlo jednostavan: mi pitamo - vi odgovarate. Na svako od 15 nagradnih pitanja postoji samo jedan tačan odgovor. Ali budite oprezni, jer pitanja nisu jednostavna, kao ni Igra prestola.

 

Kako se zove jezovuk Džona Snežnog?
Koji je naziv trona na kom sedi kralj Vesterosa?
Hridi (Pyke) je naziv zamka koje kuće?
Kako se zove glumac koji je za ulogu u HBO-ovoj seriji „Igra prestola“ osvojio nagrade Emi i Zlatni globus?
Koji je hrvatski grad poslužio kao kulisa za Kraljevu luku?
Kako se zove kontinent na koji su prognani Deneris i njezin brat Viseris?
Ko je glava porodice Lanister?
Ime naroda Dotraki potiče od reči...
Koliko je zmajevih jaja Deneris dobila na poklon?
Sandor Klegan je poznatiji pod nadimkom...
Noćnom stražom zapoveda?
Koliko dece imaju Edard i Kejtlin Stark?
Kako se zove lik koji je prvi poginuo u seriji „Igra prestola“?
Kako se zove mesarev sin kojeg je Arja pokušala spasiti od Džofrija?
Ko jer oteo Lijanu Stark, sestru kneza Edarda Starka?
Morate biti prijavljeni da biste napisali odgovore! Prijava Molimo, prvo prihvatite pravila Prihvatam pravila

U ovom nagradnom takmičenju mogu učestvovati samo punoletne osobe (18 i više godina) koje su HBO pretplatnici i imaju prebivalište u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini! Učesnici mlađi od 18 godina neće biti među kandidatima za osvajanje nagrada.

Ukoliko kandidat ne ostavi važeći kontakt ili kojim slučajem ne poseduje važeću ličnu ispravu, nagrada ide u ruke sledećem kandidatu koji je tačno odgovorio na najviše pitanja. Pobednik mora imati važeći pasoš.

 

Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU