close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
43658_-_254
Izvor: Europress / AFP

U 4. sezoni ''Igre prestola'' vraćaju se neki stari likovi

Snimanje 4. sezone omiljenog serijala ''Igra prestola'' počinje u julu, a na ekrane će se vratiti neki stari likovi - Aliser Torn, Liza Erin i Rordž.

U četvrtu sezonu "Igre prestola" vraća se glumac Oven Til u ulozi Alisera Torna, kojeg smo poslednji put videli u osmoj epizodi prve sezone. O svojoj ulozi Til je rekao: ''Radi se o nemilosrdnom i grubom liku čija je prošlost ostavila teške posledice na njegovom karakteru. Rado ga glumim, a i neki od dijaloga su zaista fantastični.."

U seriju se vraća i Endi Bekvit u ulozi Rordža, kojeg smo poslednji put gledali u drugoj sezoni kao i Kejt Diki (Liza Erin) i Danijel Portman (Pod Pajn).

Moguće je da će se povratničkim likovima pridružiti i Janos Slint, nekadašnji zapovednik Gradske straže u Kraljevoj luci, kojeg glumi Dominik Karter.

Sve sezone popularne serije ''Igra prestola'' dostupne su vam putem usluge HBO GO.

27-06-2013 | Izvor: Winter is coming.net
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU