close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
10950_-_254

Svečana ceremonija dodele Zlatnih globusa - Vesti uživo na HBO

Pratite svaki trenutak ovog prestižnog događaja na HBO sajtu paralelno sa prenosom ceremonije, u sitnim satima s nedelje na ponedeljak!

Dodela Zlatnih globusa je jedan od najvažnijih događaja u filmskoj i televizijskoj industriji. Ova ceremonija stoji rame uz rame sa priznanjima Emi i Nagradom američke filmske akkademije - poznatije kao Oskar - što samo pokazuje njenu važnost.

Originalne produkcije kompanije HBO su osvojile 25 Emi nagrada u avgustu 2010. i sada opet držimo plačeve, zato što između ostalog i filmovi i serije poput "Carstva poroka" i "Templ Grandin", imaju 12 nominacija na 68. ceremoniji dodele nagrada Zlatni globus - a to je više od bilo koje televizijske kuće ove godine.

Ceremonija će se održati u Los Anđelesu, 16. januara, a ovaj događaj će biti uživo prenošen na HBO u Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji.

U Srbiji, prenos počinje u nedelju uveče, tj. u noći između nedelje i ponedeljka, 2h nakon ponoći.

Svečanost će se takođe moći pratiti i preko interneta, na HBO sajtu.

Na www.hbo.rs/live moći ćete da čitate o istorijatu ove nagrade, da pogledate spisak nominacija, da vidite sve informacije vezane za filmske zvezde i filmove, da glasate, čitate o događajima na ssvečanosti, komentarišete ih i da ih podelite sa prijateljima na najpopularnijim društvenim mrežama poput Fejsbuka i Tvitera.

Tokom ceremonije naš će se sajt će biti obogaćan sa kontinuirano osvežavanim info-barom (info-traka, prim.prev.) koji će biti vidljiv na svakoj stranici sajta, od programa do filmskih profila. Malo polje će prikazivati najnovije informacije sa dodele Zlatnog Globusa, tako da sigurno ništa neće propustiti.

Pridružite nam se u uživajte u svakom trenutku 68. dodele Zlatnog globusa na vašem omiljenom tv kanalu i sajtu. Najaktivniji korisnici biće nagrađeni atraktivnim poklonima s potpisom serije "Carstvo poroka".

13-01-2011
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU