close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
38095_-_254
Izvor: HBO

Stigao je prvi video za treću sezonu Igre prestola!

HBO je objavio prvi grafički video-tizer za treću sezonu hit serije Igra prestola, koja se na male ekrane vraća na proleće.

Nova sezona je okvirno zasnovana na prvoj polovini treće knjige Džordža R.R. Martina "Oluja mačeva". Jedina stvar koju kreatori serije za sada otkrivaju gledaocima u ovom prvom videu je čudna zagonetka koju izgovara nepoznata žena.

"Veliki je rat između života i smrti, leda i vatre. Ako mi izgubimo, noć se nikada neće završiti."

Ko ovo izgovara i šta ova poruka znači - misteriozna zagonetka misteriozne žene. Više nego dovoljno da nam zagolica maštu i da s nestrpljenjem očekujemo početak nove, treće sezone "Igre prestola".

Ukoliko ste jedan od fanova koji nisu čitali knjige po kojima je sniman ovaj epski serijal, već ste samo gledali seriju, upozoravamo vas da ne čitate komentare postavljene na ovaj video na You Tubu, ukoliko ne želite da razotkrijete misteriju ove zagonetne poruke iz videa. Spoiler alert!

19-11-2012 | Izvor: Collider
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU