close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
38740_-_254
Izvor: HBO

Sprema se ''spinoff'' serije ''Spartak''

Iako se serija ''Spartak'' približava svojoj poslednjoj sezoni, kompanija ''Starz'' ne želi da okonča ovu uspešnu franšizu.

Kako prenose mediji, postoje pregovori za pravljenje "spinoff" serije koja će se fokusirati na rimskog vođu Gaja Julija Cezara. Ideja je potekla od izvršnog producenta serije, Roberta Taperta. "Spartak" je inače delo taperta i Stivena Denajta, koji trenutno radi naučnofantastičnu dramu "Incursion".

Cezar će se pojaviti i u novoj i poslednjoj sezoni "Spartaka", čija se premijera očekuje krajem januara sledeće godine. Australijski glumac Tod Lazans će se naći u ulozi Cezara, novog i opasnog Spartakovog neprijatelja, premda ne postoje istorijski podaci da je Cezar bio umešan u kampanju gušenja ustanka gladijatora.

Zanimljivo je da se u ovoj sezoni pojavljuje mladi Cezar, koji tek treba da krene da se penje po lestvici moći ka vladavini Rimskog carstva. Upravo to je bila odlična početna tačka za "spinoff" nove serije.

"Spartak" je najuspešnija serija kompanije "Starz". Svaku epizodu serije je pratilo preko 6 miliona gledalaca. U prvoj sezoni Spartaka je glumio Endi Vitfild, a nakon njegove smrti, ulogu je preuzeo Lijam Mekintajer.

04-12-2012 | Izvor: Deadline Hollywood
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU