close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
39840_-_254
Izvor: HBO

Snimaće se i treća sezona ''Devojaka''

Lena Danam je pre par dana, tokom gostovanja kod Aleka Boldvina, izjavila da će HBO snimati i treću sezonu njene autorske serije ''Devojke''.

Najava treće sezone, dok je druga još uvek na samom početku emitovanja, samo je dodatni indikator koliko HBO veruje u mladu i talentovanu Lenu Danam i njenu seriju. Osim što glumi glavnu ulogu u "Devojkama", Lena je ujedno i scenarista, režiser i izvršni producent.

Uprkos osrednjem rejtingu, čini se da su "Devojke" najpopopularnija HBO-va komedija nakon serija "Bez oduševljavanja, molim" i "Seksa i grada". Ovo je takođe i komedija o kojoj se trenutno najviše priča kako u medijima tako i među gledaocima.

Lena Danam se pridružila HBO-u nakon njenog filma nezavisne produkcije "Tiny Furniture" 2010., i prvobitno je trebala da radi kao scenarista na nekoj od postojećih serija. Međutim, kada je HBO odlučio da je vreme za novi serijski projekat, spojili su je sa Džadom Apatovom, kako bi joj on pomogao u pravljenju što bolje osnove za "Devojke".

Serija je od početka imala zavidan uspeh među gledaocima, za šta je jedan od najboljih pokazatelja to da je svaku epizodu prve sezone pogledalo u proseku 4.6 miliona gledalaca.

Druga sezona "Devojaka" je igrom slučaja premijerno krenula sa emitovanjem (u SAD) tokom svečane ceremonije dodele Zlatnih globusa, na kojoj je nagrađena kao najbolja televizijska humoristička serija a Lena Danam je proglašena za najbolju glavnu glumicu u komediji.

Lena je, gostujući u emisiji Aleka Boldvina, izjavila da snimanje treće sezone počinje već u martu, i to u studiju u kome je Boldvin od 2006. snimao "30 Rock" - NBC-jevu seriju koja se upravo, nakon 7 uspešnih sezona, završava.

Razgovarajući sa Boldvinom, Lena je izjavila da već ima ideju u kom će se pravcu kretati životi glavnih likova serije, koje tumače Zosja Mamet, Alison Vilijams i Džemima Kirk.

"Želela bih da na kraju serije devojke ne moraju da imaju decu ili muževe, ali da kad ih pogledate, znate da su pronašle svoj put u životu," rekla je Lena. "Devojke su više OK nego što su bile na početku, ili su manje OK ali barem imaju ideju kakav će njihov život, kao odraslih osoba, biti."

25-01-2013 | Izvor: Variety
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU