close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
34793_-_254

Serija ''REDAKCIJA'' promotivno dostupna svima putem usluge HBO GO!

Ekskluzivno od ovog ponedeljka, 25. juna, prva epizoda serije ''Redakcija'' će biti dostupna svim gledaocima u Srbiji putem internetske usluge videa na zahtev HBO GO.

Dovoljno je samo da posetite www.hbogo.rs gde ćete bez dodatne registracije moći da gledate "Redakciju" i upoznate se sa HBO GO uslugom.

''Redakcija'' će biti emitovana od 25. juna, ponedeljkom na HBO GO-u i HBO On Demandu, a na linearnom HBO kanalu takođe samo dan nakon američke premijere od 25. juna, svakog ponedeljka u 20.05h

Nova dramska serija iz originalne HBO produkcije, Redakcija, koju potpisuje Aron Sorokin (dobitnik Oskara za „Društvenu mrežu“ i izvršni producent i scenarista Emijem višestruko nagrađivane serije "Zapadno krilo"), prati voditelja vesti na kablovskoj televiziji (Džef Danijels), njegovu novu izvršnu producentkinju (Emili Mortimer), zaposlene u redakciji i njihovog šefa. Oni zajedno odlučuju krenuti na patriotsku i pomalo donkihotovsku misiju – trude se praviti kvalitetan informativni program usprkos brojnim korporativnim i komercijalnim preprekama kao i svojim ličnim previranjima.

Izvršni producenti serijala su Sorkin, Skot Rudin (dobitnik Oskara za film "Nema zemlje za starce#) i Alan Pol.

U glavnim ulogama su Džef Danijels (nominovan za Zlatni globus za filmove "The Squid and the Whale", "Something Wild" i "The Purple Rose of Cairo") u ulozi Vila Mekavoja, i Emili Mortimer ("Hugo", "Shutter Island") koja tumači lik Mekenzi Mekhejl.

22-06-2012
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU