close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
39363_-_254

Premijera nove, originalne HBO serije - Benši

Premijera serijala je u subotu, 12. januara 2013. na HBO GO-u, a možete je pratiti i putem usluge HBO On Demand, od 14. januara.

Od kreatora "Prave krvi" Alana Bala i Grega Jatanesa (Heroes, Lost, House M.D.) stiže nam “Benši”, serija od deset epizoda u kojoj glume Entoni Star i Ivana Miličević.

U seriji “Benši” Entoni Star igra Lukasa Huda, bivšeg osuđenika i vrhunskog lopova koji preuzima identitet šerifa Benšija u Pensilvaniji, gde nastavlja svoje kriminalne aktivnosti iako ga jure misteriozni gangsteri koje je izdao pre petnaest godina. U ovoj novoj seriji Ivana Milićević igra Keri Houpvel, ozloglašenog kradljivca nakita. Ona sada živi u Banšiju sa lažnim identitetom i sa svojom novom porodicom koja ne zna ništa o njenoj prošlosti; Urlih Tomsen glumi Proktora, zastrašujućeg, bogatog lokalnog biznismena koji misli da je iznad zakona; Frenki Fejson je Šugar Bejts, mudar i moćan bivši bokser i osuđenik koji je sada vlasnik lokalne kafane; Ras Blekvel je heroj Zalivskog rata Gordon Houpvel, okružni tužilac Benšija koji je oženjen Keri; Rajan Šejn glumi Divu Houpvel, Kerinu i Gordonovu buntovnu ćerku; a Ben Kroj je gospodin Rebit, nemilosrdni ukrajinski gangster koji poslednjih 15 godina juri Lukasa i Keri, svoje najbolje lopove.

Izvršni producenti serije su Džonatan Troper, Dejvid Šikler, Piter Makdisi, Alan Bal i Greg Jatanes.

Scenario su osmislili i napisali Troper i Šikler. Za režiju su se pobrinuli Jatanes (dobitnik Emija za seriju “Doktor Haus”), S.J. Klarkson (“EastEnders”, “Dexter”, “Hunted”), Ole Kristijan Madsen (“Edderkoppen”, “Flame and Citron”), Din Vajt (“Once Upon a Time”) i Migel Sapočnik (“Plenioci”, “Doktor Hous”).

08-01-2013
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU