close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
42543_-_254
Izvor: HBO

Piter Dinklidž: "Ne mislim da sam opasan tip zbog Igre prestola"

Piter Dinklidž je izjavio da se zbog scena borbe u ''Igri prestola'' ne oseća kao ''opasan tip''.

U intervjuu za "Plejboj", Piter je otkrio da tokom snimanja scena borbi najviše vodi računa o tome da se ne povredi. Dinklidž, koji glumi Tiriona Lanistera, je izjavio: "Ima jedna scena u seriji kada čoveku odsečem nogu od pozadi. Gospodin je verovatno imao oko 70 godina. Snimali su ga s leđa pa se ne vidi koliko je star. Osim toga, on ima samo jednu nogu, tako da sam mu ustvari odsekao nogu koju nema, odnosno veštačku nogu."

Dinklidž je još dodao: "Imao sam veliki, tupi mač i odsekao sam čovekovu drvenu nogu. Tako da je odgovor na vaše pitanje: ne! Ne mislim da sam opasan tip. Scene bitki su imitacija. Sve vreme pazite da nekog ne ubodete mačem u oko i žalite što nemate šlem na glavi."

Pitera Dinklidža kao Tiriona Lanistera možete gledati svakog ponedeljka u trećoj sezoni "Igre prestola" na HBO-u, kao i putem usluga HBO OD i HBO GO.

19-04-2013 | Izvor: E! Online
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU