close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
42943_-_254
Izvor: HBO

Neće se snimati nova sezona ''Bordžija''

Po svoj prilici treća sezona serije ''Bordžija'' će biti i poslednja.

Kablovska mreža ''Showtime'' razmišlja o tome da čitavu priču zaključi s dvosatnim filmom. Producenti raskošne istorijske serije, u kojoj ulogu pape Aleksandra VI glumi Džeremi Ajrons, nameravali su da ja završe u četvrtoj sezoni, ali su ipak promienili svoje planove.

Kreator serije Nil Džordan je izjavio: ''Priču bih hteo da dovršim snimanjem filma. Bilo bi prilično iscrpljujuće snimiti još deset epizoda pa mi se film čini kao mnogo bolja ideja. Sa snimanjem krećemo u junu, ukoliko se 'Showtime' složi sa tom idejom. Papa će napokon umreti i to strašnom smrću.''

Treću sezonu serije o zloglasnoj italijanskoj porodici Bordžija, na programu HBO-a, možete pratiti petkom u 21:05. Serija je takođe dostupna i putem usluga HBO GO i HBO OD.

13-05-2013 | Izvor: Deadline Hollywood
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU