close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
14391_-_254

Mislite da biste bili dobar filmski kritičar? Pokažite nam!

Još jedna nedelja naše nagradne igre je iza nas, a mi smo već spremili nove filmove i serije koje sa kojima ćete ove nedelje moći pokazati svoje sposobnosti filmskog kritičara. Čini se da su prošlonedeljni naslovi "Hačiko: Priča o psu" i "Do neba" sve naše takmičare duboko dirnuli i podstakli ih da nam pošalju brojne recenzije.

Nagrađene recenzije od prošle nedelje su:

- Hačiko: Priča o psu (Ljubomir K.)

- Do neba (Ivica M.)

Čestitamo, osvojili ste brandirane majice originalne HBO serije "Carstvo poroka".

Dobitnike ćemo kontaktirati putem e-maila.

Jedna od recenzija koju takođe objavljujemo ove nedelje jer se našla u užem krugu je:

- Do neba (Goran M.)

Da li ste spremni za još jednu rundu naše nagradne igre u kojoj možete osvojiti vredne nagrade? Ako još uvek ne znate o čemu je riječ, kliknite ovde i bolje se upoznajte sa našom novom uzbudljivom nagradnom igrom.

Nakon vaših brojnih molbi, malo smo "olabavili" pravila pa je sada minimalni broj znakova (characters)za recenziju 1500.

Od ponedeljka, 28.3.2011. pa sve do nedelje, 3.4.2011. u 23:59 primamo recenzije za sledeće naslove:

1. Avatar

2. Carstvo poroka

Najbolje recenzije (od svakog naslova po jedna), bitće nagrađene brandiranom majicom "Carstvo poroka" i objavljene na naslovnici našeg portala www.HBO.rs. Recenzije koje su bile u užoj konkurenciji za dobijanje nagrade bitće objavljene u našem HBO Magazinu.

Ne zaboravite - recenzija ne smije biti kraća od 1500 znakova, treba biti smislena i argumentovana bez obzira radi li se o kritici ili pohvali, i potrebno je da sadrži i vašu ocenu od 1 do 5.

Vaše recenzije šaljite na adresu reviews@hbo.rs

Srećno!

28-03-2011
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU