close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
43362_-_254
Izvor: Europress / Getty Images

Kraj serije ''Bordžije''

Saga o Bordžijama se približava kraju. Sada je i zvanično: treća sezona ove srednjevekovne dramske serije će ujedno biti i poslednja.

Glavnu ulogu Pape Aleksandra VI, manipulativnog patrijarha dinastije Bordžija, koji je izgradio čitavu imperiju uz pomoć mita i sile, imao je Džeremi Ajrons.

Prvobitna ideja je bila da se "Bordžije" sastoje od od četiri sezone, kao i "Tjudorovi". Međutim, kompanija "Showtime" je odlučila da stavi tačku na seriju. Nil Džordan, kreator serije, je želeo da priču završi uz dvočasovni film , međutim Dejvid Nevins (predsednik "Showtime Entertainment") je odbacio tu ideju. Rekao je: "Imamo odličan kraj sa kulminacijom i ne želimo to da uništimo sa nekakvim dodatnim materijalom."

"Bordžije" su do sada dobile 10 nominacija za nagradu Emi i osvojili su 2 Emija za najbolju kostimografiju i najbolju muziku. Džeremi Ajrons je bio nominovan za Zlatni globus za ulogu Rodriga Bordžije.

07-06-2013 | Izvor: Deadline Hollywood
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU