close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
33694_-_254

Ko je Mejzi Vilijams (Arja Stark)?

Pre nego što se zaljubila u glumu, Mejzi je planirala postati plesačica - Od 2007. bavi se modernim plesom, baletom i gimnastikom.

Biografija: Rođena 15. aprila 1997. u okolini Bata, Velika Britanija

Mejzi Vilijams je mlada petnaestogodišnja glumica koja je svoj glumački debi ostvarila upravo u HBO-ovom visokobudžetnom serijalu "Igra prestola" gde glumi Arju Stark, buntovnu devojčicu iz plemićke porodice. Za svoju glumu je dobila brojne pohvale fanova i kritike - portal Zap2it nazvao ju je "neverovatno uzbudljivom", a časopis The Telegraph "jednostavno fantastičnom".

Osim uloge u "Igri prestola", Vilijams je takođe glumila i u BBC-jevoj tv seriji "The Secret of Crickley Hall".

Mejzi je svojom glumom nastavila oduševljavati i u drugoj sezoni intrigantnog serijala "Igra prestola", a HBO ju je odlučio uvrstiti na spisak svojih najistaknutijih sporednih glumica koje će nominovati za prestižnu nagradu "Emmy".

Arja Stark je treće dete i druga ćerka lorda Edarda i lejdi Kejtlin Stark. Ima tri brata - Roba, Brena i Rikona, polubrata Džona Snežnog i stariju sestru Sansu.

Arja je devojčica nemirnog duha koja voli borbe, istražuje svet oko sebe i potpuna je suprotnost svojoj elegantnoj sestri Sansi koju često naziva "budalastom". Veoma je snalažljiva i lukava, a u njoj leži velika snaga koja na svetlo dana izbija u teškim trenucima.

Vitke je konstitucije i atletske građe pa je često zamene za dečaka. Nasledila je izgled i vatreni temperament očeve sestre Liane. Ima jezovuka po imenu Nimerija.

Trivija: Mejzi je dešnjakinja, ali je zbog uloge Arje naučila koristiti i levu ruku - prije početka snimanja "Igre prijestolja", satima je vežbala kako bi savladala borbu s mačem. Na tome je insistirala kako bi ostala verna liku i time je osvojila srca brojinih fanova.

Citat: "Arja je buntovnica, pomalo muškobanjastog stava. Hrabra je, odlučna i brzo razmišlja...kod nje je sve crno-belo... zapravo, pomalo me podseća na mene!"

Odličnu Mejzi Vilijams, u ulozi Arje Stark, gledajte u drugoj sezoni odličnog dramskog serijala "Igra prestola", svakog ponedeljka u 20:05h na HBO-u. Vaša omiljena serija dostupna je takođe i putem usluga HBO OD i HBO GO.

16-05-2012
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU