close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
41336_-_254

''Igra prestola III" na HBO-u od 1. aprila

Svi koji od 1. do 28. aprila posete stranicu www.hbogo.rs moći će besplatno da pogledaju prvu epizodu 3. sezone i upoznaju se sa HBO GO uslugom.

Rađena po fantastičnom bestseler serijalu knjiga Džordža R.R. Martina, IGRA PRESTOLA je epska priča o izdaji i plemenitosti koja se odvija u Vesterosu, u kome leta i zime mogu da traju godinama, i u kome je večita samo želja za vlašću. Treća sezona od deset novih epizoda serije nagrađivane “Emijem” i “Zlatnim globusom” stiže na ekrane u ponedeljak, 1. aprila u 20.05, ekskluzivno na HBO-u, dok će naredne epizode uslediti ponedeljkom u istom terminu.

Gledaoce će obradovati prilika da u periodu od 1. do 28. aprila, putem internetske usluge videa na zahtev HBO GO, bez dodatne naknade pogledaju prvu epizodu 3. sezone „Igre prestola“. Svi koji u tom periodu posete www.hbogo.rs moći će da uživaju u seriji.

Dok se Zaliv Crnobujice hladi, pobednici konsoliduju snage i obnavljaju Kraljevu Luku. Ali novi pretendenti na Gvozdeni presto niču tamo gde ih najmanje očekujete. Stari i novi likovi moraju da traže put među zahtevima porodice, časti, ambicije, ljubavi i – iznad svega – opstanka, dok građanski rat u Vesterosu besno ulazi u jesen.

Na početku treće sezone, Lanisteri su uspostavili apsolutnu vlast nad Kraljevom Lukom nakon što su odbili snage Stanisa Barateona. Ipak, Rob Stark, Kralj sa Severa, i dalje kontroliše veći deo Juga, i još nije izgubio ni jednu bitku. Na krajnjem Severu, Mens Rajder je okupio Divljane u najvećoj vojsci koju je Vesteros ikad video. Između njega i Sedam Kraljevstava stoji samo Noćna straža, ali niko ne zna šta se dogodilo sa njenim lordom zapovednikom i snagama koje je poveo s one strane Zida. S druge strane Uskog Mora, Deneris Targarjen – ponovo na okupu sa svoja tri sve veća zmaja – kreće u Zaliv trgovaca robovima u potrazi za brodovima koji će je odvesti u domovinu i za saveznicima sa kojima će je osvojiti.

22-03-2013
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU