close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
32648_-_254

HBO potvrdio treću sezonu Igre prestola!

Nakon odličnih kritika i pohvala za drugu sezonu originalne HBO serije "Igra prestola" koju u Srbiji možemo pratiti na HBO-u, od 2. aprila 2012., samo dan nakon američke premijere, Majkl Lomabrdo, predsednik HBO Programming, potvrdio je da će se snimati i treća sezona ove popularne serije.

„Izvršni producenti serije Dejvid Beniof i D.B. Vajs uspeli su nadmašiti i naša najveća očekivanja“ rekao je Lombardo. “Oduševljeni smo reakcijama naših gledalaca i podrškom medija i jedva čekamo da vidimo šta su nam Dan i David pripremili za sledeću sezonu.”

“Igra prijestolja”, epska drama smeštena u fantastični svet Vesterosa, zasnovana je na fantastičnom serijalu „Pesma leda i vatre“ autora Džordža R.R. Martina. U zemlji u kojoj leta i zime mogu trajati godinama, žive ambiciozni muškarci i žene – kako časni tako i oni koji u borbi za vlast ne prezaju ni od čega. Druga sezona ove dramske serije, dobitnice nagrada Emmy® i Zlatnog globusa, sa emitovanjem je počela u ponedeljak, 2. aprila, samo dan nakon američke premijere.

Među kritikama druge sezone „Igre prestola“, našle su se i ona njujorškog lista „Newsday“ koji ju je nazvao „najboljom serijom na televiziji“ dok ju je Los Anđeles “Times” proglasio „kinematografskom poslasticom“. „Wall Street Journal“ ju je nazvao „veličanstvenom“, a “USA Today” je napisao kako je “gotovo savršena”.

Prema prvim podacima, premijera druge sezone „Igre prestola“ privukla je 8,3 miliona gledalaca u SAD i na dobrom je putu da prestigne prosek gledanosti prve sezone koji je iznosio 9,3 miliona gledalaca, koliko je imala prva sezona ove popularne serije.

U drugoj sezoni „Igre prestola“ glume Piter Dinkidž, koji je za ulogu mudrog patuljka Tiriona nagrađen nagradama Emmy i Zlatnim globusom, Mišele Ferli, Lina Hedi, Emilija Klark, Nikolaj Koster-Valdau, Ejdan Gilen, Ijan Glen, Kit Harington, Ričard Maden, Mejzi Vilijams, Ajzak Hempsted Rajt, Sofi Tarner, Džek Glison i Alfi Alen.

Izvršni producenti druge sezone „Igre prestolja“ su Dejvid Beniof, D.B. Vajs, Karolin Štraus, Frenk Dolger, izvršni koproducenti su Džordž R.R. Martin, Vanesa Tejlor, Alan Tajlor, Gajmon Kasadi, Vins Gerardis, a pruducentkinja je Bernadete Kaulfild.

11-04-2012
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU