close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
37117_-_254

HBO GO od sada nudi više od 1200 sati hit filmova i serija

Kako bismo našim pretplatnicima omogućili još veći izbor, obogatili smo ponudu HBO GO usluge sa još većim brojem naslova. HBO Premium pretplatnici od sada mogu uživati u više od 1200 sati hit filmova, najboljih serija i nagrađivanih kontroverznih dokumentaraca koje mogu pronaći ekskluzivno u ponudi naše usluge HBO GO.

HBO GO je internetska usluga videa na zahtev (SVOD) dostupna pretplatnicima HBO-a koji imaju širokopojasnu vezu prema Internetu. HBO GO pretplatnicima nudi najbolje filmove, najnovije serije, HBO originalnu produkciju, dokumentarne filmove, koncerte i kultne HBO serije. Sve to je dostupno na stolnim (desktop) i prenosnim računarima, iPhoneu, iPadu ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite - 24 sata na dan, sedam dana u nedelji. Naslovi na HBO GO-u se osvežavaju jednom nedeljno pa pretplatnici uvek mogu pronaći nešto novo za gledanje.

Tako gledaoci trenutno mogu uživati uz 3. sezonu nagrađivane hit serije iz originalne HBO produkcije „Carstvo poroka“, i to samo dan nakon američke premijere, kao i uz premijere novih sezona hit serija „Treme III“, „Uzvratni udarac II“ i „Epizode II“. U ponudi HBO GO-a pronaći ćete i kultne serije iz originalne HBO produkcije: „Porodica Soprano“, „Besni momci “, „Seks i grad“, „Pravu krv“, ali i hit filmove poput „Služavke“, “Transformers 3”, “Mamurluk u Bangkoku”, „Hari Poter i relikvije smrti – 1. i 2. deo”, „Planeta majmuna: početak”, „Paranormalna aktivnost 3“ te mnoge druge.

I oni najmlađi će pronaći nešto za sebe – Munja Mekvin će juriti u drugom nastavku animiranog filma „Automobili 2“, a cela porodica će se zabavljati uz „Rio“, „Medved Jogi“, „Betman: Godina prva“, „Vini Pu“ i „Kung Fu Panda 2“.

05-10-2012
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU