close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
18268_-_254

HBO GO dostupan u Srbiji u okviru SBB D3 digitalne televizije.

HBO GO je broadband video na zahtev usluga, dostupna na svakom kompjuteru koji ima pristup internetu. HBO GO je dostupan 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno, klijentima kojima isti operator pruža uslugu i brzog interneta i HBO kanala. Usluga se može koristiti u okviru SBB D3 digitalne televizije.

Koje su prednosti usluge HBO GO?

HBO GO nudi najnovije filmove i odabrana ostvarenja HBO originalne produkcije, dostupne čak i pre njihovog premijernog prikazivanja na standardnim HBO kanalima.

Ova usluga omogućava korisnicima da gledaju odabrani program na svom računaru kad god to žele, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tako što mogu gledati filmove ili serije koliko god često to žele.

HBO GO pretplatnicima mesečno nudi više od 120 sati različitih programa: filmova, serija, dokumentarnih programa i koncerata. Ponuda se nedeljno ažurira, tako da je u ponudi uvek nešto novo za gledanje.

HBO GO nudi sadržaj za čitavu porodicu. Možete da gledate program po izboru na svom kompjuteru, dok ostatak porodice gleda nešto drugo na televizoru.

HBO GO je usluga strimovanja. Ona koristi prednosti najnovije tehnologije strimovanja koja menja brzinu u bitovima u zavisnosti od brzine internet veze, što omogućava da se programi gledaju bez zastajkivanja.

Ova usluga će biti dostupna pretplatnicima u Adria regionu, što znači da korisnik može da putuje kroz Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku i Sloveniju i da, uz odgovarajuću brzinu internet veze, uživa u HBO GO sadržaju u svakoj od ovih zemalja.

Kako do HBO GO-a?

Sve što trebate je računar, aktivan SBB internetski priključak sa minimalnom brzinom 600 Kbps, instaliran Microsoft Silverlight dodatak te pretplata na HBO paket iz SBB ponude. Ukoliko već imate sve navedeno, kontaktirajte SBB i zatražite svoj aktivacijski pin.

U promo razdoblju do 30.6.2012 svi postojeći i novi pretplatnici za cenu HBO paketa dobijaju Cinemax kanal te nove usluge iz HBO Premium paketa: HBO GO, HBO On Demand te HBO HD.

Ekskluzivna premijera 4. sezone serije "Prava krv" na HBO GO-u

Samo na HBO GO-u sada svake nedelje možete ekskluzivno gledati nove epizode 4. sezone renomirane serije "Prava krv" iz originalne HBO produkcije, i to samo nekoliko sati nakon američke premijere!

Više informacija na www.sbb.rs i tel. 011 330 52 52

20-06-2011
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU