close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
18284_-_254

HBO GO dostupan u BiH u okviru Telemach D3 digitalne televizije

HBO GO je usluga "video na zahtjev" koja se može koristiti na svakom kompjuteru na internet mreži. HBO GO je od sada dostupna svim Telemach korisnicima Interneta i HBO Premium paketa, u okviru Telemach D3 digitalne televizije.

Koje su prednosti usluge HBO GO?

HBO GO nudi najnovije filmove i odabrana ostvarenja originalne HBO produkcije, dostupne čak i prije njihovog premijernog prikazivanja na standardnim HBO kanalima.

Ova usluga omogućava korisnicima da gledaju odabrani program na svom računaru kad god to žele, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, tako što mogu gledati filmove ili serije koliko god često to žele.

HBO GO pretplatnicima mjesečno nudi više od 120 sati različitih programa: filmova, serija, dokumentarnih programa i koncerata. Ponuda se sedmično ažurira, tako da je u ponudi uvijek nešto novo za gledanje.

HBO GO nudi sadržaj za čitavu porodicu. Možete gledati program po izboru na svom kompjuteru, dok ostatak porodice gleda nešto drugo na televizoru.

HBO GO je usluga strimovanja. Ona koristi prednosti najnovije tehnologije strimovanja koja mijenja brzinu u bitovima u zavisnosti od brzine internet veze, što omogućava da se programi gledaju bez zastajkivanja.

Ova usluga će biti dostupna pretplatnicima na području bivše Jugoslavije, što znači da korisnik može da putuje kroz Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Sloveniju i da, uz odgovarajuću brzinu internet veze, uživa u HBO GO sadržaju u svakoj od ovih zemalja.

Kako do HBO GO-a?

Sve što trebate je računar, aktivan neki od Telemach internet paketa sa minimalnom brzinom 600 Kbps, instaliran Microsoft Silverlight dodatak i pretplata na HBO paket u okviru D3 usluge na istom ugovoru. Ukoliko već imate sve navedeno, kontaktirajte Telemach i zatražite svoj aktivacijski pin.

U promo razdoblju do 30.6.2012 svi postojeći i novi pretplatnici za cijenu HBO paketa dobijaju i nove usluge iz HBO Premium paketa: HBO GO, HBO On Demand te HBO HD.

Ekskluzivna premijera 4. sezone serije "Prava krv" na HBO GO-u

Samo na HBO GO-u sada svake sedmice možete ekskluzivno gledati nove epizode 4. sezone renomirane serije "Prava krv" iz originalne HBO produkcije, i to samo nekoliko sati nakon američke premijere!

Više informacija na www.telemach.ba i tel. 033 75 65 55

20-06-2011
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU