close
Premijera
 
Režiser:
Glume:
Audio:
Titlovi:
Opširnije Opširnije Opširnije Pogledaj na HBO GO-u
29984_-_254

Anđelina se rasplakala na premijeri u Sarajevu

Anđelina Džoli se rasplakala nakon sarajevske premijere njenog novog filma, održane u utorak 14. februara.

Holivudska glumica je režirala i napisala scenario za film "U zemlji krvi i meda". Film je priča o srpskom vojniku i bosanskoj muslimanki tokom rata na Balkanu, i odlično je ocenjen od strane kritičara.

Sarajevska premijera je održana u dvorani "Zetra" koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta tako da je u publici bilo preko šest i po hiljada ljudi.

Anđelinu Džoli, koju je na premijeru dopratio njen dugogodišnji partner, Bred Pit, su preplavile emocije i rasplakala se nakon što ju je publika pozdravila ovacijama i gromoglasnim aplauzom kada je nakon prikazivanja stupila na binu.

Dobitnica Oskara je takođe iskoristila priliku i da skrene pažnju javnosti na nerede u Siriji, rekavši da se nada da će njen film biti "poziv na buđenje" međunarodnoj zajednici s obzirom da je ljudima potrebna pomoć.

Dodala je: "Duboko verujem u to (film) i verujem da je suštinsko pitanje - potreba za intervencijom i potreba da svet obrati pažnju na zločine koji se dešavaju - to je jako, jako važno, pogotovo sa stvarima koje se danas dešavaju u Siriji... Važno je da se ovaj film pojavio baš u ovo vreme... Ako ovaj film upire prstom na nekoga - to je međunarodna zajednica, i nadam se da će ih ovo protresti."

16-02-2012
Poštovani posetioče, ovaj sajt koristi kolačiće čija je svrha pružanje veb usluga i funkcionalnosti koja ne bi mogla da bude pružena da se ne koriste kolačići. Svojom posetom i korišćenjem ovog sajta Vi dajete svoju saglasnost da se kolačići učitaju u Vaš pretraživač.

Više o kolačićima možete da saznate i možete da promenite Vaše parametre ovde.

NE POKAZUJTE VIŠE OVU PORUKU