Za pregled stranice molimo rotirajte uređaj u uspravan položaj

najbolje hbo priče

od 26. marta

novi kanal posvećen hbo originalnoj produkciji

HBO 3
više

Najbolje serije. Najbolji filmovi. Bez reklama.
Ti znaš kad je HBO.

image
image
logo The Sopranos
logo Six Feet Under
logo Band of Brothers
logo Entourage
logo True Detective
logo Silicon Valley
logo Rome
logo The Knick
logo Girls
logo Game of Thrones
logo Vinyl
logo Mission:Impossible
logo Mad Max
logo American Sniper
logo How to Train Your Dragon 2
logo Theory of Everything
logo Jupiter Ascending
logo Guardians of the Galaxy
logo Boyhood
logo Last Week Tonight with J. Oliver
logo Fantastic Four
logo Terminator Genisys
logo Spy
logo Book of Life
raspored

HBO unapređuje iskustvo gledanja televizije i definiše nove načine zabave.

Od 26. marta uživajte uz svoje najdraže premijere i vrhunski sadržaj na tri tematska kanala: HBO, HBO 2 i HBO 3. Zabavite se uz široki spektar sadržaja: originalne HBO dramske i humorističke serije, najnovije blokbastere i filmove svih žanrova, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte.

HBO

HBO – Premijere najnovijih blokbastera i serija

HBO ostaje glavni kanal HBO paketa, na kojem ćete i dalje gledati ekskluzivne premijere najnovijih holivudskih blokbastera, vrhunske serije, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte. Emituje se 24 sata na dan pa su sve glavne HBO originalne serije dostupne istovremeno kad i američka premijera.

HBO2

HBO 2 – Zabava za celu porodicu

21. marta HBO Comedy postaje HBO 2, kanal koji donosi širok izbor programskog sadržaja za celu porodicu. Tokom dana najmlađi će uživati u porodičnim filmovima i dečjem sadržaju, a u večernjim satima na rasporedu su komedije, trileri, akcijski i dramski filmovi za svaki ukus.

HBO3

HBO 3 – Najbolje HBO priče

HBO 3 je potpuno novi kanal, posvećen serijama u udarnom terminu.

Uživajte u kultnim serijama koje su redefinisale žanr i postale deo kulture, ili zajedno s milionima gledalaca pratite nove serije prepoznatljive po HBO kvalitetu i izvrsnosti. Osim najtraženijih hitova američke HBO produkcije, novi kanal donosi i popularne serije drugih studija, kao i serije iz HBO Europe produkcije.

Program upotpunjuju i pažljivo odabrani filmski naslovi koji se prikazuju tokom dana ili u kasnim večernjm terminima.

Cinemax

Cinemax i Cinemax 2 – za istinske ljubitelje filma

Cinemax je odvažan, drugačiji i inteligentan filmski program koji se fokusira na klasike, kultne filmove, evergrin i međunarodne i evropske senzacije filmskih festivala. te međunarodne i europske senzacije filmskih festivala. Cinemaxov filmski program okuplja vrhunske glumce i reditelje u neponovljivim pričama, a gledaoci mogu da uživaju uz rasnovrsnu ponudu šokantnih treš naslova, trilera, horora i serijala.

Cinemax 2 emituje identičan programski sadržaj kao Cinemax, ali 24 sata kasnije koji gledaocima ostavljaju više vremena za praćenje omiljenih filmova i serija.

Premium

Potpuni komfor i premium doživljaj

Trudimo se da našim pretplatnicima pružimo premium tretman. Zbog toga na našim programima nema reklama, potpuno su lokalizovani na srpski jezik, a premijere izabranih HBO serija mogu se pratiti istovremeno u celom svetu.

Pregledan raspored i promišljene reprize omogućavaju da nikad ne propustite omiljeni sadržaj, a pomoću usluga HBO On Demand i HBO GO sami birate šta, kada i gde ćete gledati.

Pretplatite se, jednostavno je

Za pretplatu na HBO i Cinemax kanale kao i HBO On Demand i HBO GO usluge potrebno je da imate aktiviran osnovni TV paket kod svog operatora.

U nastavku izaberite svog operatora, izaberite HBO paket koji vam najviše odgovara i pretplatite se na vrhunski svet zabave:


pretplati se